icon

Recyclen voor de toekomst

In deze jonge en dynamische organisatie hebben Firma Klein Recycling en Jeroen Labots hun krachten gebundeld en in 2023 L&K Plastics opgericht. Met L&K Plastics gaan we een nieuwe ondernemingsweg in en vormt dit een verlengstuk van de activiteiten van Klein Recycling. Jeroen Labots heeft met zijn kennis en ervaring een goede reputatie opgebouwd in de plastic branche.

Klein Recycling was een van de eerste recyclingbedrijven in Nederland die het belang van recycling inzag. Door zich hier vroegtijdig op te richten, is Klein Recycling uitgegroeid tot een gespecialiseerd recyclingbedrijf in diverse soorten afvalstromen. Met onze gecombineerde kennis en ervaring zorgen we ervoor dat deze afvalstromen optimaal worden ingezameld en verwerkt tot hoogwaardige grondstoffen die op een milieuvriendelijke manier kunnen worden gebruikt.

Plastic afvalstoffen
Het bedrijfspand van Klein Recycling

Locatie Hellevoetsluis

Vanuit onze moderne locatie in Hellevoetsluis coördineren wij alle activiteiten omtrent kunststofrecycling. L&K Plastics richt zich op:

Inkoop en verkoop van kunststoffen
Inzameling, verwerking en bewerking van kunststoffen
Samenwerkingen met Klein Recycling voor inzamelingsacties
Ook het aanleveren van kunststoffen is mogelijk

L&K Plastics, dé relatie voor het recyclen van kunststoffen

Kies voor een groenere toekomst! Ons team van experts staat klaar om uw vragen te beantwoorden en opmaat gemaakte recyclingoplossingen voor uw bedrijf te bieden. Samen kunnen we een positieve impact maken op het milieu en tegelijkertijd waarde creëren voor uw bedrijf.